طرز کار اسکرابر؛ چگونه از زمین شوی صنعتی استفاده کنیم؟

طرز کار اسکرابر؛ چگونه از زمین شوی صنعتی استفاده کنیم؟

دانستن نحوه کار اسکرابر و شیوه نظافت کف به وسیله کف شو های صنعتی اولین نکته ای است که باید بدانید. لذا اگر عملیات شستشو به وسیله اسکرابر درست انجام نشود، هزینه و نیروی انسانی خود را به هدر داده اید. کارکنان نظافتی شما باید بدانند که چگونه از دستگاه به درستی استفاده کنند تا بهترین نتایج تمیز کردن را داشته باشید و از آسیب به کف و تجهیزات خود جلوگیری کنید. ما در این مقاله طرز کار زمین شوی صنعتی و اسکرابر را برای شما توضیح میدهیم.

در ابتدا باید بدانید که اسکرابر و زمین شوی صنعتی در دو نوع مختلف طراحی و ساخته شده اند.

  • اسکرابر سرنشین دار
  • اسکرابر دستی

بدون شک میتوان گفت که استفاده از اسکرابر سرنشین دار روند نظافت را برای شما آسوده تر میکند. از این رو بهترین انتخاب است. البته برای انتخاب ان باید معیار های متفاوتی را در نظر بگیرید.

شیوه شستشوی کف به وسیله اسکرابر چگونه است؟

به صورت کل اسکرابر ها در نوع خود عملیات شستشو را در ۳ بخش اساسی انجام میدهند.

  • عملیات پخش محلول
  • عملیات شستشوی دورانی
  • عملیات خشک کردن کف
طرز کار زمین شوی صنعتی چگونه است؟
طرز کار زمین شوی صنعتی چگونه است؟

طرز کار اسکرابر چگونه است؟ مرحله به مرحله

به صورت کلی نحوه کار اسکرابر به گونه ای است که ابتدا آب تمیز به صورت اتوماتیک روی سطح مورد نظر ریخته و پس آن عملیات برس زنی دستگاه شروع میشود. پس از پاکسازی سطوح بوسیله برس های مخصوص، آب کثیف به مخزن جداگانه دساگاه منتقل شده و هم زمان سطح محیط هم شستشو داده میشود و هم خشک میشود. در ادامه مرحله به مرحله با ما همراه باشید تا سطوح کف را با اسکرابر تمیز کنیم.

۱- آماده سازی محیط

اولین کاری که باید انجام دهید این است که محیط را برای حرکت اسکرابر سهل کنید. از این رو هر وسیله ای که مانعی در مسیر حرک زمین شو است را بردارید و محیط را بدون مانع کنید. فضای حرکت اسکرابر باید بدون مانع باشد.

۲- از بین بردن گرد و غبار

اگر گرد و غبار محیط را بگیرید، نظافت اصولی تر و با نتیجه بهتری انجام میشود. به همین منظور به وسیله جاروبرقی صنعتی یا تجاری گرد و غبار محیط را بگیرید. فراموش نکنید که زمین شوهای صنعتی عملیات شستشو و خشک کردن را انجام میدهند نه گرد و غبار گیری.

همچنین استفاده از جاروبرقی باعث میشود که دستگاه اسکرابر شما ساییده نشود و طول عمر آن بیشتر شود.

از بین بردن گرد و غبار با جاروبرقی
از بین بردن گرد و غبار با جاروبرقی

آماده کردن زمین شوی صنعتی
آماده کردن زمین شوی صنعتی

۳- آماده کردن دستگاه اسکرابر (مخزن مواد شوینده و آب تمیز)

حال که فضا را برای اسکرابر اماده کردید حال نوبت به اماده کردن خود دستگاه اسکرابر میرسد. ابتدا در مخزن محلول دستگاه، مواد شوینده مخصوص را بریزید. عملیات رقیق سازی موارد شوینده را نیز طبق دستورالعمل های سازنده دستگاه انجام دهید. در این مرحله باید مخزن آب تمیز اسکرابر را نیز به میزان کافی از اب پر کنید.

۴- قرار دادن پد مخصوص در دستگاه

پس از اینکه محلول پاک کننده مخصوص را در مخرن دستگاه ریختید و مخزن اب تمیز را پر کردید، پد مخصوص دستگاه را به زمین شور وصل کنید. در نظر داشته باشید دستگاه اسکرابر دارای پد های متفاوتی است و باید با توجه به نیاز، بازه مانی نظافت ، محیط نظافتی و… نوع ان را انتخاب کنید.

قرار دادن پد مخصوص در دستگاه
قرار دادن پد مخصوص در دستگاه
  • اگر روزانه از اسکرابر استفاده میکنید بهتر است از پد قرمز رنگ برای زمین شوی صنعتی خود استفاد ه کنید
  •  اگر هفتگی یا ماهانه از دستگاه اسکرابر استفاده میکنید بهتر است از پد های سیاه رنگ استفاده کنید که دارای زبری بیشتری هستند.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره نحوه انتخاب پد دستگاه اسکرابر میتوانید مقاله زیر را بخوانید.

راهنمای انتخاب پد دستگاه اسکرابر

کنترل تنظیمات برد دستگاه
کنترل تنظیمات برد دستگاه

۵- کنترل تنظیمات صفحه مانیتور دستگاه

سپس به وسیله صفحه  مانیتوری که روی دستگاه طراحی شده است، تنظیمات مورد نیاز را انجام دهید. در بعضی از اسکرابر ها امکان تنظیم کردن آب خروجی و اندازه فشار و سرعت دستگاه وجود دارد. از این رو طبق دفترچه راهنمای محصول تنظیمات را به صورت دیفالت قرار دهید.

۶- وصل کردن تیغه تی به دستگاه

در مرحله بعد، باید تیغه تی را نیز به اسکرابر وصل کنید. ابتدا تیغه تی را به لوله مکش وصل کنید. قبل از اینکه شروع به شستشوی کف خود کنید، می خواهید مطمئن شوید که تیغه ی شما به درستی با کف شما تراز شده است. تیغه تی شما باید مقداری انحراف داشته باشد. با پایین آمدن تیغه تی اسکرابر روی زمین، دستگاه کف شوی خود را روشن کنید.

وصل کردن تی به دستگاه اسکرابر
وصل کردن تی به دستگاه اسکرابر

همانطور که از سطح کف خود عبور می کنید (یا با اسکرابر دستی یا اسکرابر خودرویی)، باید چرخش های آهسته و گسترده ای را با دستگاه انجام دهید تا دستگاه بتواند تمام محلول تمیز کننده را از روی زمین بپاشد. هم زمان با آن نیز اب تمیز روی سطح ریخته شده و عملیات شستشو انجام میشود.

اگر سطوح کف شما کثیف‌تر از حد معمول است یا می‌خواهید مخیط تمیزتری داشته باشید، می‌توانید از شیوه نظافت دوبل استفاده کنید. این کار به این صورت انجام می‌شود که یک بار سطوح کف خود را بدون اینکه تیغه تی را پایین بیاورید، تمیز کنید و سپس یک دور دیگر به وسیله تیغه تی نظافت را انجام دهید.

برس های طراحی شده در ساخت اسکرابر قادر به تمیز کزدن شیار ها و حفره های روی کف هستند. از این رو عملیات کف روبی سطوح انجام شده و بعد از آن دستگاه به صورت هم زمان عملیات خشک کردن کف را نیز انجام میدهد و آب کثیف حاصل از شستشو، به مخزن دوم دستگاه به وسیله لوله های تعبیه شده در ان انتقال پیدا میکند. عملیات خشک کردن به نحوی انجام میشود که ردپای اپراتور نیز روی زمین باقی نخواهد ماند.

۷- خالی کردن مخزن اسکرابر

همان طور که گفته شد دستگاه کف شوی صنعتی دارای دو مخزن است. یکی مخصوص اب تمز و دیگری مخصوص اب کثیف. مخزن دستگاه اسکرابر باید تخلیه شود تا احتمال تشکیل مخلوط لجن مانند در کف مخزن کاهش یابد. حال تخلیه این مخزن به چه صورت است؟ بستگی به نوع اسکرابر خریداری شده شما دارد.

خالی کردن مخزن دستگاه
خالی کردن مخزن دستگاه

بعضی از اسکرابر ها دارای لوله های خروج اب کثیف هستند. به این صورت که به وسیله لوله ها اب کثیف را میتوان خارج کرد. نوع دیگری از اسکرابر ها به گونه ای طراحی شده اند که باید به صورت دستی اب کثیف و الودگی ها را خارج کنید.

این نکته را در نظر داشته باشید که باید پاکسازی مخرن اسکرابر به درستی انجام شود. چراکه سلامت دستگاه به خطر می افتد. همچنین رطوبت باقی مانده در مخازن اسکرابر می تواند منجر به تشکیل باکتری هایی شود که به مروز زمان باعث ایجاد بوی بد در دستگاه شوند. تحلیه مخزن اسکرابر میتواند از بسته شدن مجرای خروج اب و مواد شوینده جلوگیری کند.

۸- شستشوی زمین شوی صنعتی

پس از تخلیه مخزن، اسکرابر را به صورت کامل بشویید. پس از شستشو درب مخازن دستگاه را باز بگذارید تا خشک شود و از ایجاد کپک و باکتری جلوگیری شود.

شستشوی زمین شوی صنعتی
شستشوی زمین شوی صنعتی

شستشوی پد دستگاه
شستشوی پد دستگاه

۹- شستشوی پد دستگاه

پد های دستگاه را از آن خارج کرده و بشویید. در نظر داشته باشید که به هیچ وجه اسکرابر را همراه با پد متصل به آن رها نکیند و جداگانه از انها نگهداری کنید.

۱۰- شارژ کردن دستگاه

در نهایت اگر اسکرابر شما از نوع شارژی است باتری های ان را شارژ کنید. بهتر است تا ۲۴ ساعت اینده دستگاه را به برق بزنید تا انرژی مورد نیاز خود را دوباره بدست بیاورد.

شارژ کردن دستگاه اسکرابر
شارژ کردن دستگاه اسکرابر

در پایان کار توجه کنید که :

تفاوتی نمیکند که از چه نوع اسکرابری در محیط خود استفاده میکنید. تنها موضوعی که مهم است شیوه درست استفاده از آن است. لذا تمامی موارد گفته شده را به ترتیب و اصولی انجام دهید.

همچنین میتوانید در مورد اینکه آیا یک اسکرابر صنعتی می‌تواند به شما در دستیابی به کف‌های تمیزتر و بهداشتی‌تر کمک کند یا خیر، با کارشناسان آوین صنعت تماس بگیرید.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
تماس مستقیم