شرکت آوین صنعت

اسکرابر برقی چیست و چه مدل هایی دارد؟

اسکرابر برقی چیست و چه مدل هایی دارد؟

اسکرابر برقی نوع خاصی از دستگاه کف شوی دستی است که مولد انرژی آن برق شهری (۲۲۰ ولت تکفاز) می باشد.

اسکرابر برقی چگونه کار می کند؟

اسکرابر برقی توسط کابل برق، انرژی الکتریکی را به اجزای الکترونیکی خود منتقل می نماید. اجزای الکترونیکی در یک اسکرابر برقی شامل الکتروموتور چرخش برس، الکتروموتور مکش، در برخی از مدل ها  الکتروموتور حرکتی،برد الکترونیکی دستگاه می باشد.

انواع مدل های اسکرابر برقی

معمولا دستگاه اسکرابر برقی از نظر ابعاد (عرض شستشو و ظرفیت مخازن) به سه دسته

– اسکرابر برقی کوچک

– اسکرابر برقی متوسط

– اسکرابر برقی بزرگ

تقسیم می شوند.

اسکرابر برقی کوچک معمولا دارای ظرفیت مخازن کمتر از ۲۰ لیتر و عرض شستشو کمتر از ۳۵۰ میلی متر هستند. این دسته دارای یک عدد برس هستند. با این نوع کف شوی برقی می توانیم محیط هایی تا متراژ کمتر از ۵۰۰ مترمربع را مورد نظافت صنعتی (شستشوی مکانیزه) قرار دهیم.

اسکرابر برقی با عنوان کفشوی برقی نیز شناخته می شود. اگر در جایی با کلمه ” کفشوی برقی “ یا ” زمین شوی ” برخورد کردید، بدانید که منظور همان اسکرابر برقی است.

اسکرابر برقی کفشوی دستی

محل استفاده از اسکرابر برقی

کف شوی برقی کوچک به واسطه داشتن ابعاد و وزن کمترو قابلیت مانور بیشتر نسبت به اسکرابر برقی بزرگ در شستشوی سطوح با متراژ کم استفاده می شود.همانند شستشوی سطح مدارس، شستشوی سطح لابی مجتمع های مسکونی، نمایشگاه های خودرو و غیره می تواند ماشین شستشوی مناسبی باشد.

اگر علاقه داشته باشید، خواندن مقاله بهترین اسکرابر برای لابی مجتمع مسکونی را به شما پیشنهاد می کنیم.

قیمت اسکرابر برقی کوچک:

قیمت کف شوی برقی را با توجه به ظرفیت مخازن، عرض شستشوی دستگاه، کیفیت تولید بررسی می شود. در مقوله کیفیت تولید می توانیم چنین بیان نماییم که تولیدات کشورهای اروپایی غربی و یا آمریکای شمالی معمولا از کیفیت بالاتری برخوردار هستند. اما اگر یک رنج از کمترین قیمت (کف شوی های اروپایی) تا بالاترین قیمت اعلام نماییم می توانیم این رنج را بین موارد ذیل اعلام نماییم.

کمترین قیمت اسکرابر برقی کوچک: ۶۵۰,۰۰۰,۰۰۰ میلیون ریال.

بیشترین قیمت اسکرابر برقی کوچک: ۱۳۰۰،۰۰۰،۰۰۰، میلیون ریال.

برای دریافت قیمت و مشاوره برای خرید اسکرابر برقی می توانید با مشاوران فروش ما از طریق فرم تماس با ما یا تماس مستقیم با دفتر شرکت آوین صنعت مطلع شوید.

همچنین شما می توانید برای مشاهده انواع اسکرابر به صفحه اسکرابر صنعتی مراجعه نمایید.

مزایا اسکرابر برقی کوچک:

اسکرابر برقی کوچک با توجه به اندازه کوچک و کیفیت بالای خود در زمین شویی دارای مزایای زیر است:

۱- قابلیت مانور بالا در این نوع زمین شوی صنعتی کوچک می باشد. در واقع با کمتر بودن ابعاد و اندازه دستگاه می توانیم از این رده از دستگاه های کف شوی ، در شستشوی سطوح کوچک و پرتردد استفاده نماییم.

۲- مورد دوم جابجایی آسان زمین شوی برقی کوچک می باشد. زمین شوی برقی کوچک به خاطر وزن و ابعاد اندازه مناسب به صورت ساده می توانیم بین سطوح مختلف جابجا نماییم و یا حتی پشت صندوق عقب خودرو جا داده و این دستگاه را منتقل نماییم.

۳- صدای کمتر زمین شوی برقی کوچک نسبت به دیگر رده های بزرگتر

۴- قیمت کمتر زمین شوی برقی کوچک نسبت به دیگر رده های زمین شوی برقی بزرگتر

اسکرابر برقی متوسط:

بیشترین تنوع کف شوی برقی را می توان در رده متوسط جستجو نمود. در واقع کف شوی برقی رده متوسط به کف شوی برقی یا اسکرابر برقی گفته می شود که معمولا مخازن آب تمیز و کثیف بین ۳۰ الی ۵۰ لیتر و عرض شستشو بین ۳۵۰ الی ۵۵۰ میلی متر می باشد. از این رده در نظافت محیط هایی تا متراژ ۲۵۰۰ متر مربع استفاده می شود.

خرید اسکرابر برقی متوسط

مولفه انتقال قدرت در اسکرابر برقی چیست؟

مولفه انتقال قدرت در اسکرابر در واقع به قسمتی از اسکرابر صنعتی گفته می شود که عامل انتقال قدرت از الکتروموتور به برس دستگاه می باشد. مولفه انتقال قدرت در اسکرابر صنعتی دو نوع می باشد. این دو نوع عبارتند از:

۱- مولفه انتقال قدرت گیربکسی

۲- تسمه پولی

زمانیکه مولفه انتقال قدرت از نوع گیربکسی باشد، نسبت به اسکرابر صنعتی تسمه ای دارای یک سری برتری می باشد. این برتری ها عبارتند از:

۱- صدای عملکرد پایین تر

۲- حرکت روان ترو در نتیجه سهولت حرکت دستگاه

۳- طول عمر بیشتر

لذا در زمان خرید زمین شوی صنعتی می توانیم یکی از مولفه های برتری فنی دستگاه را داشتن مولفه گیربکسی دانست.

محیط کاری اسکرابر برقی رده متوسط:

کف شوی برقی رده متوسط را می توان در محیط هایی تا متراژ ۲۵۰۰ متر مربع مورد استفاده قرار داد. در شستشوی سطح زمین در هتل ها، لابی مجتمع های مسکونی، ساختمان های اداری، سالن های ورزشی، دانشگاه ها معمولا از زمین شوی برقی متوسط استفاده می شود. البته انتخاب این مدل بستگی به مقدار تردد و کثیفی محیط نیز دارد.

شما می توانید قبل از انتخاب کف شوی برقی، با کارشناسان فروش ما در مورد انتخاب مدل مناسب مشاوره کنید.

کف شوی برقی بزرگ:

کف شوی برقی رده بزرگ در واقع به تنوع کمتری از دستگاه های زمین شوی صنعتی را به خود اختصاص می دهد. معمولا ظرفیت مخزن در این نوع بین ۵۵ الی ۶۵ لیتر و عرض شستشو بین ۵۵۰ الی ۶۵۰ میلی متر قرار دارد. در برخی از زمین شوی برقی بزرگ به دلیل سنگین بودن وزن دستگاه و کمک به حرکت آسان تر دستگاه، یک عدد موتور حرکتی به دستگاه اضافه نموده تا به نیروی رانشی برس در حین حرکت کمک نماید و اپراتور مستلزم صرف نیروی بیشتر جهت به حرکت در آوردن دستگاه نشود. در این رده معمولا تعداد برس یک الی دو عدد می باشد. در صورتیکه تعداد برس یک عدد باشد نهایتا ۵۵۰ میلی متر و در صورتیکه تعداد برس دو عدد باشد عرض برس بین ۶۰۰ الی ۶۵۰ میلی متر می باشد.

محیط کاری کف شوی برقی رده بزرگ:

از این دستگاه در شستشوی محیط هایی تا متراژ ۳۵۰۰ متر مربع استفاده می شود. انبارهایی که دارای پریز برق در فواصل مناسب هستند، سالن های تولید که کابل برق مشکل ساز نباشد، مجتمع های مسکونی با راهروهای بزرگ، سالن های ورزشی بزرگ، دانشگاه ها و غیره.

برخی از مدل های کف شوی برقی رده بزرگ:

۱- اسکرابر مدل CT55C55: این مدل اسکرابر ساخت کمپانی IPC Gansow کشور آلمان/ایتالیا می باشد، دارای یک عدد برس با عرض شستشوی ۵۵۰ میلی متر، ظرفیت مخازن رده ۶۰ لیتری، مولفه انتقال قدرت گیربکسی

۲- اسکرابر برقی مدل Free EVO 50E: این مدل اسکرابر ساخت کمپانی Lavor کشور ایتالیا می باشد، دارای ظرفیت مخازن رده ۶۰ لیتری، یک عدد برس با عرض شستشو ۵۰۰ میلی متر و مولفه انتقال قدرت گیربکسی

۳- اسکرابر برقی مدل RA66KM60: دارای دو عدد برس با عرض شستشو ۶۶۰ میلی متر، ظرفیت مخازن ۶۰ لیتری و ساخت کمپانی Columbus کشور آلمان

۴- اسکرابر برقی مدل DQ X5: اسکرابر برقی بزرگ دارای مخازن رده ۶۰ لیتری، عرض شستشو ۵۱۰ میلی متر و مونتاژ شرکت فلامک ماشین و با مولفه انتقال قدرت گیربکسی

اسکرابر برقی یا اسکرابر باطری دار

برتری استفاده از کف شوی برقی نسبت به کف شوی باتری دار:

۱- وزن سبک تر کف شوی برقی نسبت به کف شوی باتری دار: در برخی موارد سبب ایجاد برتری شده است به عنوان مثال:

الف: در ساختمان های قدیمی به بین طبقات آسانسور وجود ندارد. در چنین ساختمان هایی صرفا بایستی جهت شستشوی سطح از اسکرابر برقی استفاده نمود. با استفاده و کمک گرفتن از نیروی انسانی می توانیم ماشین شستشو را بین طبقات با استفاده از پله ها جابجا نماییم. در برخی از دانشکده ها واقع در دانشگاه های قدیمی، در ساختمان قدیمی برخی از موزه های کشور و غیره.

ب: استفاده از کف شوی برقی در شستشوی سطح کفپوش سالن ورزشی: همانطورکه می دانیم بهتر است از کف شوی برقی در شستشوی سطح سالن ورزشی استفاده نماییم. چونکه کف شوی باطری دار با توجه به وزن بیشتر نسبت به کف شوی برقی، امکان آسیب رساندن به سطح کفپوش را دارد.

پ: خستگی کمتر اپراتور در حین کار: همانطورکه می دانیم هرچه وزن دستگاه کمتر باشد، اپراتور انرژی کمتری را در راستای جابجایی دستگاه صرف می نماید.

۲- استفاده ممتد از کف شوی برقی در شستشوی سطوح: همانطورکه می دانیم کف شوی برقی توسط رابط کابل برق به منبع برق شهری (پریز برق) وصل می شود، لذا تا زمانیکه این ارتباط قطع نشود می توانیم از اسکرابر برقی به صورت ممتد استفاده نماییم.

۳- هزینه نگهداری کمتر کف شوی برقی نسبت به کف شوی باطری دار: همانطورکه می دانیم هزینه تعمیرات یک الکتروموتور AC به مراتب از تعمیرات یک الکتروموتور DC به مراتب کمتر است. حال اینکه در کف شوی برقی از باطری و شارژر استفاده نشده است، باطری و شارژر قسمت های مصرفی هر کف شوی باتری دار می باشد، لذا با توجه به طول عمر باطری ها (۸۰۰ بار قابلیت شارژ و دشارژ باتری) پس از پایان طول عمر بایستی هزینه سنگینی صرف خریداری و تجهیز باطری و شارژر بر روی دستگاه صورت پذیرد. این در حالی است که در کف شوی برقی چنین هزینه ای وجود ندارد.

۴- در راستای خرید کف شوی برقی نسبت به خرید کف شوی باتریدار مشابه ما هزینه خرید کمتری پرداخت می نماییم.

۵- قدرت بیشتر کف شوی  برقی نسبت به کف شوی باطری دار مشابه.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
تماس مستقیم